E ëma e nacionalistit që doli në mal kundër komunistëve, Lahe Nuro (Alikaj). Gjatë kohës që ai ndiqej nga komunistët, Linën me djalin tjetër, Bardhoshin, 6 vjeçi i internuan nga Vlora në kampin e Krujës dhe pastaj atë të Tepelenës.

Sipas të dhënave të publikuara nga Aranit Hoxha në librin "Gjëma e komunizmit në trevën e Vlorës", gruaja ndërroi jetë në internim.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.