Lindi më 1919, në Burrel. Më 29 maj 1993, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes pa gjyq për motive politike të Liman Hasballa, në Peshk të Martaneshit, më 1944.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, Fl. 643-644
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.