Lindi në Dukagjin, në vitin 1923. Me vendim nr. 238, datë 5 dhjetor 1945, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «dezertim nga ushtria» dhe e dënoi me 6 muaj heqje lirie. Me vendim nr. 74, Gjykata Ushtarake Shkodër e deklaroi fajtor për «krime kundër shtetit dhe popullit» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.