Lindi më 1934, në Sarandë. Më 24 maj 1957, me vendim nr. 64, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi “për tradhëti, duke tentuar të arratiset jashtë shtetit, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie, heqjen e gradave dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet. Më 10 gusht 1964, iu fal “dënimi kryesor mbi të drejtat“.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 1659
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.