Lindi në vitin 1963, në Vagalat të Tepelenës. Më 21 prill 1988, me vendim nr. 19, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor "për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në tentativë" dhe "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.