Lindi në Leshnicë të Sarandës, më 29 qershor 1931. Me vendim nr. 60, datë 11 nëntor 1974, Gjykata e Rrethit Tepelenë e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» kundër pushtetit popullor dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015), 205
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.