I biri i avokat Vasil Dilos. Shtëpia e tyre gjatë luftës u bë bazë për disa partizanë, megjithatë pas saj, u ndëshkua rëndë. Koço Dilo u dënua me burg sepse vuri kandidaturën si deputet i pavarur në zgjedhjet e para të 2 dhjetorit 1945. Edhe i vëllai, Telemaku, u dënua me burg dhe e gjithë familja, u përndoq.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.