Kostandini ose Koçoja lindi më 1920, në Sheper, Gjirokastër. Më 3 korrik 1970, me vendim nr. 18, Gjykata popullore e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, mbetur në fazën e pregatitjes", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet.

Ka vuajtur dënimin në burgun e Spaçit nga viti 1971 deri 1980.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.