Lindi në Dukagjin të Shkodrës, në vitin 1945. U bugos për motive politike. Ndërroi jetë në burg, në Spaç, gjatë punës në galeri.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 195
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Një rrëfim për zgafellat e vdekjes në burgun e Spaçit

Agim Akcani: Kol Mani, i riu nga Shkodra vdiq në galeri dhe u mbajt në Lexo më shumë