Lindi më 1883, në Orosh, Mirditë. Arrestuar më 11 gusht 1949. Më 16 gusht 1949, me vendim nr. 96, Gjykata e Lartë (Kol. Ushtarak) e dënoi për "bashkëpunim me kriminelat e arratisur", me 10 vjet burg, punë të detyruar dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet. Vdiq në burg nga mungesa e ushqimit, më 6 mars 1953.

 

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 393-394; Gazeta Panorama, 18 korrik 2014, 19.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.