Lindi më 1890, më Gramsh. Më 20 shtator 1950, me vendim nr. 130, Gjykata e Korçës e dënoi për "strehim, furnizim, dhënie informatash kriminelëve, agjitacion e propagandë me gojë e shtyp", me 20 vjet burg, konfiskimin e florinjve dhe heqjen e të drejtës elektorale.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 6. Fl. 7-8
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.