Anëtar i Partisë së Punës. U dënua 10 vjet me një grup të rinjsh që ishin kundër regjimit dhe donin të krijonin një parti të re. Me grupin e kishte afruar Uran Kalakulla, i cili e kishte nip. Edhe pse pjesë e Partisë së Punës, gjatë hetuesisë dhe gjyqit nuk foli kundër asnjërit prej të akuzuarëve dhe mbajti qëndrim korrekt edhe në burg.

Burimi: "Zërat e kujtesës V", Tiranë 2018, ISKK, Agron Tufa, Luljeta Lleshanaku
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.