Lindi më 10 mars të vitit 1899, në fshatin Zhepovë të Përmetit. Më 22 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi «armik i popullit» dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave civile e politike. Konform dekretit të faljes, dënimi iu zbrit në 15 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 610
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.