Më 27 tetor 1992, me vendim nr. 17, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së dëbimit nga ElbasanKosovë, Elbasan, nga 4 tetor 1968 deri më 26 mars 1991, për motive politike; bashkë me fëmijët e tij, Violeta, Nystret dhe Ylli. Bashkë me të, u dëbua nga Elbasani në Kosovë të Belshit, edhe vëllai, Syrja Herri.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 218.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.