Lindi në Seram të Përmetit, në vitin 1930. Me vendim nr. 1, datë 8 janar 1962, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë (të pjesë së tij). Me dekret nr. 3412 të Presidiumit të Kuvendit Popullor, dënimi iu kthye në 25 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 96
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.