Lindi në Dhivër të Vlorës, në vitin 1913. U arrestua më 17 maj 1973. Me vendim nr. 65, datë 21 korrik 1973, Gjykata e Rrethit të Sarandës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Me vendim nr. 1540, në tetor të vitit 1973, Gjykata e Lartë e ndryshoi vendimin e mëpsipërm dhe e dënoi përfundimisht me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 276
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.