E bija e Dionis Karbunarës nga Vlora, diplomat. Kur e arrestuan të atin, Jolanda ndodhej në Shqipëri, ndërsa e ëma me dy fëmijët e mëdhenj në Itali. Jolanda u rrit nga gjyshja dhe që nga mosha 14 vjeç, kur gjyshja ndërroi jetë, banoi te kushërinjtë. Më pas, tentoi arratisjen për t'u bashkuar me të ëmën, por u kap dhe u dënua me burg. Pas daljes nga burgu, e internuan, ku edhe u martua me një qytetar nga Kruja me mbiemrin Tafmizi.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.