Lindi në Kosovë, më 6 shkurt të vitit 1945. Më 14 qershor 1978, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë. U fal me dekret nr. 7460, datë 31. 1. 1991 të K. P. P.

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 185-186
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.