Lindi më 1888, në Dukat, Vlorë. Më 23 dhjetor 1949 me vendim nr. 116, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin e pjesëmarrjes në një grup të organizuar anti pushtet dhe për arratisje" dhe e dënoi me vdekje, pushkatim dhe humbjen e të drejtave civile të përhershme.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 15, Fl. 407-408; Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 135; Xhafer Sadiku, Genocidi mbi kulakët, Tiranë: GEER, 2011, 260
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.