Lindi më 25 maj të vitit 1928, në fshatin Gostivisht të Dangëllisë. Më 5 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e dënoi për «bashkëpunim me Ballin Kombëtar» me vdekje, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale. Por më vonë, mbëshetur në nenin 51 të ligjit nr. 382, datës 24 dhjetor 1946, dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, FL. 160.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.