Farmacist, diplomuar në Itali. Kthehet në Shkodër ku punon si farmacist bashkë me të shoqen. Është arrestuar në Lushnjë ku punonte si farmacist pas konfiskimit të pasurisë dhe farmacisë në Shkodër. Burgoset për agjitacion e propagandë dhe pastaj internohet në Savër të Lushnjës.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.