Gjatë dënimit ka kryer punë të detyruar në kampin e Laçit. Mbahet mend mes të burgosurve, kur u vra shoku i tij, Mark Cuf Marku pas tentativës për arratisje dhe komanda urdhëron të burgosurit që ta pështynin kufomën. Islam Cenko shkon dhe e puth.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.