Lindi më 1924, në Bulqizë. Më 9 korrik 1947, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi si "anëtar i një grupi reaksionar", "ka vepruar kundër pushtetit", "ka tentuar të kryejë sabotime, atentate, lirim të burgosurish dhe të arratisurish", me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 22-23
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.