Lindi në Trun, në vitin 1912. Me vendimin nr. 25, datë 20 prill 1978, Gjykata e Rrethit të Pukës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie. Dënimi filloi të zbatohet më 22 shtator 1977.

 

Burimi: Fondi 1, viti 2017, dosja 106, fl. 22-23.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.