Lindi në Devoll, në vitin 1924. Me vendim nr. 86, datë 8 nëntor 1945, Gykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje. Më vonë dënimi iu kthye në burgim të përjetshëm. Me vendim nr. 6, datë 13 shkurt 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje" dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë, si dhe humbjen e të drejtave civile e politike për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 268
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.