Haxhi Shefqet Baxhinovski i dënuar në kampin e Qafës së Barit. Ka marrë pjesë edhe në revoltën e Qafës-Barit.  U ridënua me 18 vjet burg.

Burimi: https://kujto.al/revolta-e-qafe-barit-lufta-midis-6-policeve-dhe-24-te-burgosurve/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.