Nga fshati Rrushkull i Durrësit. I burgosur, si edhe vëllai i tij, Pali, për agjitacion dhe propagandë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.