Lindi më 1923, në Elbasan. U internua për motive politike. Më 11 dhjetor 1993, me vendim nr. 18, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Tirana në Tepelenë dhe Elbasan, prej 1949 deri në 1954 dhe nga 1954 deri më 30 shtator 1991. Pesë vjet janë internim, pjesa tjetër dëbim.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2910-2911.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.