Vajza e nacionalistit Ali Maliqi. Pas dënimit të të atit, u internua duke përjetuar vuajtjet e kampit të Tepelenës. Më pas internohet në fshatrat e Lushnjës, ku martohet me një ish-të dënuar politik, gjithashtu i internuar në Savër, Skënder Qytezën, në vitin 1959.

Bashkëshorti arrestohet përsëri në vitin 1979 dhe dënohet me burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.