Lindi më 1922, në Elbasan. U internua "për motive politike". Më 19 nëntor 1992, me vendim nr. 18, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Elbasani në Krujë dhe Tepelenë, prej 1 janar 1945 deri me 31 dhjetor 1954.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2893
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.