Lindi në Taç të Kolonjës, më 1920.  Me vendim nr. 124, datë 12 shtator 1950, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "strehim dhe furnizim të të arratisurve" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave civile për 3 vjet kohë. Në të dhënat zyrtare te ISKK ai figuron i burgosur politik, por sipas familjarëve që kanë kontaktuar kujto.al, ai ka ndërruar jetë në burg si pasojë e torturave sepse nuk doli kurrë nga burgu dhe eshtrat e tij nuk u gjendën kurrë.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 181
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.