Lindi më 1922, në Brest i Poshtëm, Dibër. Arrestuar më 29 maj 1946. Më 10 qershor 1946, me vendim nr. 87, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi "si sabotator i pushtetit", me vdekje, konfiskim pasurie dhe heqjen e të drejtës qytetare e politike. Ekzekutuar më 9 korrik 1946.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 238-239
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.