Fadil Dine Nasufi oficer finance, lindur në Maqellarë, e arrestojnë dhe me akuza të rreme e dënojnë me pushkatim.

Burimi: Lazër Radi: Rrëfim për Dinejt e Dibrës, Lilo, Tiranë 1994
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.