Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor se «së bashku me të tjerë ka organizuar dezertime nga radhët e ushtrisë dhe ka përhapur parulla disfatiste». Për këtë arsye e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 17 qershor 1945.

Burimi: Fondi: Gjykata e lartë ushtarake, viti 1945, Dosja 5, faqe 1, 2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.