Nga Zvezda e Korçës. U arrestua kur ishte 14 vjeç, vetëm sepse kishte planifikuar të arratisej me tre shokë pa e vënë kurrë në zbatim planin. Pas 5 muajsh torturash në hetuesi, doli në gjyq, bashkë me grupin e shokëve dhe u dënua me 10 vjet burg. Shkon fillimisht në kampin e Torovicës dhe pas tre vitesh, në Spaç, ku qëndroi deri në lirim, në nëntor të vitit 1982, pas një amnistie. Kreu 9 vite burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.