Dod Markabiba, internohet dhe vdes në Kampin e Tepepelenës, nuk dihet ende se ku i ka eshtrat.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.