Vrarë më 20 prill 1990 në moshën 25-vjeçare nga forcat kufitare. Dhurata Sokoli së bashku me të fejuarin dëshironin të arratiseshin në Jugosllavi përmes Drinit, por u pikasën nga forcat kufitare dhe u qëlluan. I fejuari ndërroi jetë menjëherë, ndërsa Dhurata është lënë në shi e plagosur me 5 plumba deri sa ndërroi jetë. Trupat u morën pas 3 vitesh.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.