Lindi në Tiranë, në 14 gusht të vitit 1946. Më 1 gusht 1977, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 45-46
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.