Lindi më 1903, në Guras, Elbasan. Më 30 maj 1994, Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vuajtjes së dënimit me burg, për motive politike, prej 17 tetor 1947 deri më 23 shtator 1948. Ka vdekur në burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, Fl. 591-592
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.