Lindi në fshatin Orosh të Mirditës, më 15 korrik të vitit 1935. U internua për “çështje politike“. Më 30 prill 1992, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi i Shkodrës në rrethin e Beratit, të Tepelenës, Tiranës dhe Lushnjës, prej 12 prillit të vitit 1945 deri më 4 maj 1954.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 667
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.