Djali i madh i Fadil dhe Xhuma Petrelës. E internojnë me familjen në vitin 1949, kur ishte 11 vjeç. Pas aksidentit që i mori jetën babait dhe mamasë së tij, edhe pse fëmijë, atij i ra barra e kujdesit për 3 vëllezërit më të vegjël, nga një kamp internimi në tjetrin ku jetonin me të afërmit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.