Lindi më 20 janar të vitit 1937, në Kavajë. Më 12 qershor 1967, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës dhe tradhëtisë kundër shtetit» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 244.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.