I dënuar politik, vuante dënimin në kampin e Qafë Barit. Ka marrë pjesë edhe në revoltën e Qafë-Barit. Pas saj u dënua me 18 vjet burg .

Burimi: https://kujto.al/revolta-e-qafe-barit-lufta-midis-6-policeve-dhe-24-te-burgosurve/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.