Në vitin 1977, arrestohet për agjitacion dhe propagandë kundër partisë dhe popullit. Dënohet nga Gjykata me 10 vjet burg. Dënimin e kryen në burgun e Ballshit edhe në Qafë Bari. Lirohet nga burgu në vitin 1986.

Burimi: Arkiva e familjes Doko
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.