U Gjykua në nëntor 1946 dhe u dënua me vdekje, pushkatim.

Burimi: Aqsh, Fondi 14, Dosja 51, fl.7 dhe Lista e Minsitrisë së Drejtësisë për dëmshpërblimet e ish-të përndjekurve botuar në media 26 nëntor 2008
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Reiz Malile: Kërkoj dënimin me vdekje të Kalem Plashniku, Abaz Korçari , Aziz Qame

Ky dokument dëshmon një zell të paprecedentë kriminal nga një funksionar partiak i regjimit komunsit, Lexo më shumë