Lindi më 1908, në Lusën-Bicaj të Kukësit. U arrestua më 29 gusht 1954. Me vendim nr. 93, datë 17 dhjetor 1954, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit», dhe e dënoi me 10 vjet burg. U lirua më 26 qershor të vitit 1963.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 249.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.