Lindi më 1948, në Kukës. Arrestuar më 8 tetor 1972. Më 13 dhjetor 1972, Gjykata e Kukësit e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe "përvetësim të pasurisë socialiste", me 4 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 192
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.