Klerik françeskan. Lindi më 1878. I burgosur për motive politike. Prej torturave kaloi dhe një krizë nervore.

Burimi: At Zef Pllumi, Rrno vetëm për me tregue, vëll. 1, (Shkodër: Hylli i Dritës, 1995), 203.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.