Lindi më 6 shtator të vitit 1953, në qytetin e Tiranës. Më 10 maj 1979, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut duke u përgatitur për t’u arratisur jashtë shtetit», «agjitacion e propagandë» e «largim pa leje nga reparti», dhe e dënoi me trembëdhjetë vjet heqje lirie. Ky vendim u la në fuqi edhe nga Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë, më 2 qershor 1979. Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.

Burimi: Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.