Lindi më 1903, në Berat. Më 7 shkurt 1945, me vendimin nr. 2, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi “kriminel lufte” dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 56-57.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 77, fl. 56-57.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.